Om mig

Mie Juul Harregaard, Fælledvej 17, 7600 Struer (BusinessPark Struer)                Tlf 30 48 33 50                  mail@psykolog-mie.dk               CVR nr. 30 01 04 26         

Jeg hedder Mie Juul Harregaard (født 1969).

Jeg blev uddannet psykolog i 2004 og arbejdede fra 2004-2006  i PPR i Farsø Kommune.


I 2006 blev jeg selvstændig psykolog og fik i 2007 overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at jeg må behandle alle, der har en henvisning fra lægen og jeg tager også imod klienter uden henvisning.


Jeg er autoriseret psykolog og er godkendt af Dansk Psykologforening som specialist og supervisor i Psykoterapi Voksne / Klinisk psykologi.

Som en del af specialistuddannelsen har jeg en 2-årig efteruddannelse i mentaliseringsbaseret terapi, ligesom jeg har kurser i parterapi, psykiatriske lidelser, sorg og krise, forskellige slags tests, supervisionsmetoder m.m.

Jeg deltager løbende i kurser for at holde mig fagligt opdateret, ligesom jeg fortsat selv modtager faglig supervision og sparring.


Jeg har gennem årene arbejdet med og har erfaring med:

-  Parterapi

- Terapeutisk arbejde med børn (herunder legeterapi), unge, voksne, par, familier og grupper.

- Udredninger og undersøgelser af børn, unge og voksne.

- Undervisning af mennesker med depression

- Undervisning af mennesker med eksamensangst.

- Rådgivning af unge på ungdomsuddannelser.

- Akut kriseberedskab.

- Supervision af personalegrupper og enkeltpersoner.


Inden jeg blev uddannet psykolog, arbejdede jeg som konsulent i KFUM og KFUK i Danmark med en læreruddannelse som grundlag.